pupiņu sautējums vakariņas
Foto: Shutterstock
Nu jau tāds nieks vien atlicis līdz 1. aprīlim, kad varēsi lepni uzsist sev uz pleca, apsveicot ar veiksmīgo Lielā gavēņa noslēgumu un dzelžainā gribasspēka uzvaru pār miesas kārībām. Bet, pirms neesi pārlēcis, nesaki "hop", tādēļ šonedēļ gara mundrumam un apetītes remdēšanai piedāvājam sātīgu un daudzveidīgu pupiņu ēdienu izlasi.

Lai izmantotu pupiņas gatavošanai, iepriekš tās ir jāpārlej ar ūdeni un jānomērcē. Izlasi šo rakstu, kurā atklājām noderīgus knifus, kā izvārīt salātiem, zupai vai sautējumam paredzētās pupiņas bez ilgstošas mērcēšanas.

Lieliska kaltētu pupiņu "fiksā" alternatīva ir konservētas pupiņas, tādēļ pieredzējušas saimnieces allaž tur pa ķērienam pāris bundžiņas šī ģeniālā produkta, zinot, ka vajadzības gadījumā maltīte būs pagatavojama pārdesmit minūtēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!