lavaša rullīši ar tunci un olām
Foto: Shutterstock

Lieldienas bez vārītām olām ir kā zaķis bez ausīm – skaidrs, ka, gluži kā citus gadus, arī šogad nāksies krietni papūlēties, lai noēstu visas olu kaujās pievarētās olas. Ņemot vērā, ka bez aizdara izdosies apēst tik pāris olas, jau iepriekš jāpadomā, lai galdā liekamie ēdieni ar tām veidotu nevainojamu garšu saskaņu. Viens no labākajiem vārītu olu "pāriniekiem" ir konservēts tuncis. Tādēļ šoreiz piedāvājam 13 receptes krāsainam un garšīgam Lieldienu mielastam.

Recepšu izlasē atradīsi vairākus ātri un vienkārši pagatavojamus tunča salātus. Ja arī salātu sastāvā olas nav minētas, tad tās droši vari likt uz šķīvja blakus salātiem, šādi tikai uzlabojot ēdiena garšu.

Arī tunča maizītes, ar tunča salātiem pildīti kruasāni vai avokado pusītes būs lielisks Lieldienu galda papildinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!