Krēmīgās uzkodu mērces noderēs arī mājas ballītē – gan kā piedeva frī kartupeļiem (noderīgus padomus to gatavošanā meklē – te) vai krāsnī ceptu tupeņu daiviņām, gan arī vistas nagetu (recepte – te) vai krāsnī ceptu vistu spārniņu un stilbiņu (šeit atradīsi bagātīgu recepšu kolekciju) pamērcēšanai.
Ideju trūkuma dēļ nereti aprobežojamies ar ķiploka pierīvēšanu jogurtam, majonēzei vai skābajam krējumam – nav jau slikti, bet ar šādu garšu salikumu vairs nevienu nepārsteigsi. "Tasty" recepšu izlase pierāda, ka, gatavojot uzkodu mērces, ir iespējams improvizēt daudz krāsainākos un radošākos veidos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit