Uzkodu mērces noderēs arī mājas ballītē – gan kā piedeva frī kartupeļiem (noderīgus padomus to gatavošanā meklē – te) vai krāsnī ceptu tupeņu daiviņām, gan arī vistas nagetu (recepte – te) vai krāsnī ceptu vistu spārniņu un stilbiņu (šeit atradīsi bagātīgu recepšu kolekciju) pamērcēšanai.
Čimičuri mērce Argentīnā tiek izmantota gaļas, it īpaši steiku, marinēšanai un pasniegšanai. Bet šī vienkārši pagatavojamā mērce ir teju universāla piedeva, jo piešķirs lielisku garšu arī citiem gaļas ēdieniem, kā arī sautējumiem, pastai, kartupeļiem, zupām un pat salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit