zupa uz ugunskura ugunskurs katls ēdiens
Foto: Shutterstock
Kad talkā būs krietni pastrādāts, pienāks laiks atvilkt elpu un atgūt spēkus, nobaudot bļodiņu siltas, spēcinošas zupas vai sautējuma. Uz ugunskura lielajā katlā gatavots sātīgs virums ir lielisks veids, kā bez īpašām pūlēm pabarot lielāku talkotāju pulku. Šajā procesā katrs var pielikt roku, lai darbi virzītos uz priekšu raitāk un drīz vien varētu ķerties pie karotēm, remdējot zvērīgo apetīti, kas, kā zināms, svaigā gaisā dubultojas, ja ne pat trīskāršojas.

Viens no mūsu piedāvāto zupu un sautējumu lielākajiem plusiem ir tāds, ka nekas nav atsevišķi jāapcep, jo visas sastāvdaļas var pagatavot vienā katlā. Arī produktu sasmalcināšanu, kas, uz ugunskura vārot ēdienu, ir pats laikietilpīgākais un ķēpīgākais darbiņš, var uzticēt mazāk sagurušajiem talkotājiem, tad atliks tikai visu sabērt vienā katlā un gaidīt, kad spēcinošais virums būs gatavs.

Pie dabas krūts uz ugunskura vārītam ēdienam, nenoliedzami, ir pavisam cits smeķis, tomēr visas 24 "Tasty" sarūpētās receptes vari pagatavot arī savā virtuvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!