Viens no mūsu piedāvāto zupu un sautējumu lielākajiem plusiem ir tāds, ka nekas nav atsevišķi jāapcep, jo visas sastāvdaļas var pagatavot vienā katlā. Arī produktu sasmalcināšanu, kas, uz ugunskura vārot ēdienu, ir pats laikietilpīgākais un ķēpīgākais darbiņš, var uzticēt mazāk sagurušajiem talkotājiem, tad atliks tikai visu sabērt vienā katlā un gaidīt, kad spēcinošais virums būs gatavs.
Pie dabas krūts uz ugunskura vārītam ēdienam, nenoliedzami, ir pavisam cits smeķis, tomēr visas 24 "Tasty" sarūpētās receptes vari pagatavot arī savā virtuvē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit