zirņi zaļie zirnīši maizītes uzkoda bruschetta
Foto: Shutterstock
Kraukšķīgas ķiploku brusketas un zeltaini krostini grauzdiņi ar visneiedomājamākajiem papildinājumiem Itālijā ir atrodami gan restorānu ēdienkartēs, gan gozējas uz galda mājas ballītēs. Un, kāds gan tur brīnums, jo, pirmkārt – šis uzkodas ir supervienkārši pagatavojamas, otrkārt – tik kārdinoši fotogēniskas, ka mutē sariešas siekalas jau skatoties vien, treškārt – debešķīgi gardas un, kas pats galvenais – garšu variācijām nav ne gala, ne malas. Vai tiešām tevi vēl jāpārliecina sevi palutināt ar gardajām kraukšķmaizītēm jau šodien pat?

Pirms ķeries pie gatavošanas, nenāks par ļaunu uzzināt, kādi tad ir pamatprincipi, kas jāievēro, gatavojot abu veidu kraukšķmaizītes.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!