Gaisīgā "Pavlova"ir īsta pēdējo gadu modes kūka, ko vismaz reizi ir mēģinājis pagatavot teju katrs, kas nav gluži uz "jūs" ar ēst gatavošanu. "Pavlovas" vēsturi un visus knifiņus, kas jāņem vērā to gatavojot, atklājām, lūk, šajā rakstā, kur atradīsi gan ieteikumus, kā sagatavot un cik grādos cept bezē pamatni, gan padomus, kā nepārkult putukrējumu un dekorēt kūku.
Kaut "Pavlovas" gatavošana nebūt nav sarežģīts process, tomēr šī kūka ir visai kaprīza – pat mats matā ievērojot visus padomus, var gadīties, ka nelabvēlīga zvaigžņu stāvokļa vai magnētisko vētru ietekmē, bezē saplok vai saplaisā, bet putukrējums nekuļas, ne lūdzams. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka jāmet plinte krūmos, jo, liekot lietā izdomu, defektu var pārvērst par efektu, neveiksmes gadījumā “Pavlovu” pārveidojot par debešķīgi gardu bezē-putukrējuma kūku, kuras recepti atradīsi te.