Vegānu un svaigēdāju ieskatā, lai kūku varētu ēst bez sirdsapziņas pārmetumiem, tai jābūt ne vien garšīgai, bet arī tādai, lai gatavošanas procesā neciestu neviena dzīvā radība.
Ja tev šķiet, ka bez dzīvnieku izcelsmes produktiem gatavota kūka ir neiespējamā misija, tad mūsu piedāvātās astoņas receptes satrieks pīšļos šo kļūdaino pieņēmumu. Liekot lietā izdomu, teju visiem produktiem var atrast līdzvērtigus aizstājējus: govs piena vieta izmanto, piemēram, kokosriekstu vai mandeļu pienu, sviestu aizstāj ar margarīnu, olas ar uzbriedinātām linsēklām, bet želatīnu – ar agaragaru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit