Siera siešana un pīrāgu cepšana ir darbiņi, kas, gatavojoties mielastam, paveicami kā vieni no pirmajiem. Svaigpiena siers bez olām būs lieliska veģetārā alternatīva Jāņu sieram. Arī no pīrādziņiem nebūs jaatsakās – aizņemies ideju no slovākiem, kas svētkos gatavo pīrāgus ar pikantu siera un ķiploku pildījumu.
Grilēt var ne tikai gaļu – dažādās marinādēs apviļāti dārzeņi vai sēnes, folijā cepti kartupeļi, grilēts halloumi siers – variantu ir daudz. Vēl gardākam rezultātam no grila noceltos labumus pasniedz ar gardu jogurta vai krējuma mērcīti. Arī fetas vai zilā siera drumstalas lieti noderēs grilējumu papildināšanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit