Tomātu zupa ir demokrātisks ēdiens, kas ļoti vienkārši piemērojams katra ēdāja gaumei, tādēļ tā ir atrodama teju katra sevi cienoša restorāna ēdienkartē, bet viena no vienkāršākā tomātu zupas variācijām ir tomātu biezzupa, kas idejiski ir pavisam vienkārša: katliņā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, ķiplokus, selerijas kātus, burkānus vai citus dārzeņus zupas pamatam, tad pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus, visu sautē vēl kādu brīdi, tad papildina ar garšvielām, garšaugiem un sablendē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit