Aikāgaršo!
Kaut šogad skolēni skolas solos atgriezīsies vien 3. septembrī, tomēr Zinību diena ir gana labs iemesls nelielām svinībām ģimenes lokā. Palutini mājiniekus ar kādu gardu kūku vai plātsmaizi, pildījumam izmantojot aromātiskos un sulīgos pašmāju bumbierus.

Iedvesmai piedāvājam septiņas receptes no allaž neizsmeļamajiem "Tasty" recepšu krājumiem. Kefīra mīklas bumbieru plātsmaizi vai ātro bumbieru kūku būs pa spēkam pagatavot pat pirmklasniekam, bet tiem, kas izslāpuši pēc jauniem izaicinājumiem virtuvē, iesakām izmēģināt spēkus, uzmeistarojot šokolādes "Pavlovu" ar medū ceptiem bumbieriem.

Lai labi garšo!

Bumbieru un kakao krēma pīrāgs

Pārsteidz un iepriecini ģimeni svētkos ar gardu saldo pīrāgu, kas pildīts ar bumbieriem un kakao krēmu.

Lasīt vairāk

Ātrā kefīra mīklas bumbieru plātsmaize

Foto: Shutterstock
Bumbieru plātsmaize, kuru var pagatavot 40 minūtēs.

Lasīt vairāk

Šokolādes kūka ar bumbieriem

Foto: Shutterstock
Krēmīga, bagāta, grēcīgi salda šokolādes kūka, kuras pagatavošanai izmanto šokolādes lazdu krēmu, piemēram, Nutella vai kādu citu līdzīgu. Bumbieri līdzsvaro šokolādes saldumu, turklāt tie izskatās ļoti apetelīgi un atraktīvi. Piemērotākie būs apaļās formas bumbieri.

Lasīt vairāk

Šokolādes 'Pavlova' ar medū ceptiem bumbieriem

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Recepte, ar kuras palīdzību pagatavotā 'Pavlova' būs skaista un atgādinās marmora gabaliņu. Bet šokolādes garša, kuru kūkai piešķir kakao, patīkami kontrastēs ar medū apceptajiem bumbieriem.

Lasīt vairāk

Avokado un bumbieru kūka

Foto: Publicitātes foto
Lieliska alternatīva treknajai, tomēr ne pārāk veselīgajai siera kūkai!

Lasīt vairāk

Ātrā bumbieru kūka

Foto: Shutterstock
Ātrā bumbieru kūka ar kakao un riekstiem.

Lasīt vairāk

Ābolu un bumbieru pīrāgs, kam nevajag formu

Foto: Shutterstock
Ābolu un bumbieru pīrāgs, kuru varēsi pagatavot, pat ja mājās nav īpašu formu. Ja vēlies, izmanto tikai ābolus vai tikai bumbierus.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!