Foto: DELFI
Saldummīļiem un kārumniekiem iesakām ar gudru ziņu kādā virtuves plauktā vai atvilktnē allaž turēt pa ķērienam pāris paciņas cepumu "Selga". Tos var izmantot, lai pagatavotu daudzu kopš bērnības iecienītos saldo "desu" vai "kartupeļus", kā arī biezpiena mājiņas, "skudru pūzni", un kārdinošas ātrās kūkas. Iedvesmojoši, vai ne?

Pateicoties garšu dažādībai un parocīgajai kvadrātveida formai, ātro našķu gatavošanai visbiežāk tiek izmantota pašmāju klasika – cepumi "Selga". Tie ir gan piemēroti necepto kūku pamatnei, gan ir lieliska alternatīva tortes biskvīta kārtām, aiztaupot laikietilpīgo un ķēpīgo mīklas gatavošanas procesu.

Tomēr, gatavojot, piemēram, "skudru pūzni" vai citus desertus, kuru receptē paredzēta sasmalcināšana, "Selgu" droši vari aizstāt ar citiem cepumiem – rezultāts jebkurā gadījumā izdosies gardum gards.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!