Pateicoties garšu dažādībai un parocīgajai kvadrātveida formai, ātro našķu gatavošanai visbiežāk tiek izmantota pašmāju klasika – cepumi "Selga". Tie ir gan piemēroti necepto kūku pamatnei, gan ir lieliska alternatīva tortes biskvīta kārtām, aiztaupot laikietilpīgo un ķēpīgo mīklas gatavošanas procesu.
Tomēr, gatavojot, piemēram, "skudru pūzni" vai citus desertus, kuru receptē paredzēta sasmalcināšana, "Selgu" droši vari aizstāt ar citiem cepumiem – rezultāts jebkurā gadījumā izdosies gardum gards.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit