vistas cepetis āboli
Foto: Shutterstock
Sulīgs gaiļa, zoss vai vistas cepetis ar apetītlīgi zeltainu, kraukšķīgu garoziņu ir Mārtiņdienas mielasta centrālais notikums. Šoreiz skaidrosim, kā rīkoties, lai gatavošanas laikā cepetis iemantotu zeltainu garoziņu, kas ne vien garšo debešķīgi, bet arī veic svarīgu uzdevumu – cepšanas laikā pasargā gaļu no izkalšanas, nodrošinot nevainojamu gala rezultātu.

Uzzini vienkāršus, bet noderīgus ieteikumus, un atklāj galvenos priekšnosacījumus, kas jāievēro, lai Mārtiņdienas cepeša garoziņa būtu perfekta – zeltaina un kraukšķīga, bet gaļa – sulīga.

Pareizā cepamtrauka izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!