Bietes ir tas produkts, ko vajadzētu likt iepirkumu groziņā kā pirmo, jo to karmīnsarkanā krāsa ir gluži kā radīta šiem svētkiem, turklāt bietes var izmantot gan ceptā, gan vārītā, gan svaigā veidā, sapārojot tās ar dažādiem sieriem, lai iegūtu gardas, sarkanbalti sārtas kompozīcijas. Pavisam vienkāršus salātus var uzmeistarot, krāsnī ceptām bietēm pievienojot fetas siera kubiņus un pesto, vārītu biešu šķēles kārtojot pamīšus ar kazas sieru, iegūsi uzkodu karoga krāsās, bet klasikas cienītājiem iesakām pagatavot kādu versiju par tēmu "siļķe kažokā".
18. novembrisBietesBiezpiensRupjmaizeSiļķeDzērvenesValriekstiGranātāboliBrūklenesLatvijai 100Baltā galdauta svētki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit