Trifeļu pildījumā var būt ne tikai rūgtena šokolādes masa, kā ierasts, bet arī žāvēti augļi ar riekstiem, sasmalcināti cepumi (īpašu Ziemassvētku garšu iegūsi, pievienojot masai sasmalcinātas piparkūkas), biskvīts un pat kukurūzas pārslas.
Ņem vērā, ka masai, no kuras veidosi bumbiņas, jābūt ķepīgai un stingrai, citādi bumbiņas neturēsies kopā un būs grūti glazējamas un dekorējamas. Kā pamatmasas saistviela tiek izmantota kokosriekstu eļļa, medus, iebiezinātais piens, krēmsiers vai sviests. Kad bumbiņas sagatavotas, nesteidzies ar dekorēšanu, bet iesākumā vismaz 30 minūtes "atpūtini" tās ledusskapī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit