Skābais krējums ir tas, kas piešķir raksturīgo virskārtu ne tikai ābolu plātsmaizēm, bet papildina pašu kūkas biskvītu. Ikviens, kas reiz pamēģinājis, atzīs, ka skābais krējums kūkai pēc izcepšanas piešķir īpašu sulīgumu. Nododies gatavošanas priekiem un uzcep kādu ābolkūku, skābā krējuma kūku ar konservētiem persikiem, aprikozēm vai no saldētavas izņemtām upenēm. Bet, ja vēlies ko neparastāku, tad iesakām izcili gardo skābā krējuma un citronu kūku, "Melno princi" ar krējuma krēmu vai bērnības kūku "Bruņurupucis".
Lai garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit