*Reklāmraksti 2017 - 886
Foto: Santa Maria

Pat ziemīgi aukstās dienās salātus vari celt galdā kā pamatēdienu, ja vien tos papildināsi ar kādu siltu un sātīgu sastāvdaļu, piemēram, vistas gaļu. Karstie salāti būs veselīgāka izvēle par miltos panētu karbonādi un ceptiem kartupeļiem, turklāt pēc maltītes vēderu nespiedīs smaguma sajūta. Lūk, 10 apetīti rosinošas receptes no "Tasty.lv" virtuālās pavārgrāmatas.

Vistas gaļa ir lieliski piemērota karstajiem salātiem, jo tās tās pagatavošana neaizņem daudz laika, turklāt, pateicoties neitrālajai garšai, tā sader ar daudziem dažādiem produktiem.

Tā kā jaunajā gadā ne viens vien ir apņēmies sākt jaunu dzīvi, sākot aktīvu cīņu ar liekajiem kilogramiem, tad atgādināsim, ka figūrai draudzīgākā izvēle, protams, ir vistas fileja, bet veselīgākais gaļas gatavošanas veids – tvaicēšana, vārīšana un grilēšana. Pareizi pagatavota vistas fileja būs sulīga un maiga, bet, lieso gaļu pārvārot vai pārcepot, tā kļūs sīksta un gumijota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!