Lai krēma pamatmasa būtu viendabīga, biezpienu vispirms iztrin caur sietu. Ja tavā rīcībā ir blenderis vai virtuves kombains, tad šīs uzpariktes lielāko daļu darba paveiks tavā vietā, sakuļot biezpienu viendabīgā masā.
Kad šis solis paveikts, laiks krēmu padarīt gaisīgu un sulīgu. Pavisam vienkāršā variantā sajauc biezpienu ar bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu līdz vēlamajai konsistencei. Gaisīgāks, bet arī stipri vien treknāks "palīgs" ir saldais krējums, ko jāsakuļ maigās putās un jāsajauc ar krējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit