deserts krēms zemenes
Foto: Shutterstock
Pēc nogurdinošas darba dienas kārojas panašķēties ar ko saldu, bet slinkums doties uz veikalu? Ja tava ledusskapja krājumos ir atrodams biezpiens, tad mums ir septiņas lieliskas idejas, kā no tā bez liekām pūlēm pagatavot gardu saldo krēmu.

Lai krēma pamatmasa būtu viendabīga, biezpienu vispirms iztrin caur sietu. Ja tavā rīcībā ir blenderis vai virtuves kombains, tad šīs uzpariktes lielāko daļu darba paveiks tavā vietā, sakuļot biezpienu viendabīgā masā.

Kad šis solis paveikts, laiks krēmu padarīt gaisīgu un sulīgu. Pavisam vienkāršā variantā sajauc biezpienu ar bezpiedevu jogurtu vai skābo krējumu līdz vēlamajai konsistencei. Gaisīgāks, bet arī stipri vien treknāks "palīgs" ir saldais krējums, ko jāsakuļ maigās putās un jāsajauc ar krējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!