kartupeļu plācenīši
Foto: Shutterstock
Ja no piepriekšējās maltītes palikusi pāri kartupeļu biezputra vai vārīti kartupeļi, tad uz vakariņām nebūs ilgi jāgaida. Pieliekot minimumu piepūles, tu jau drīz vien varēsi celt galdā tikko no pannas izceltus kartupeļu plācenīšus ar patīkami kraukšķīgām maliņām. Atliks vien izcelt no ledusskapja skābo krējumu un vakariņas gatavas!

Gatavot plācenīšus no kartupeļu biezputras ir visvienkāršākais variants – tai atliks vien pievienot pārējās receptē norādītās sastāvdaļas, visu samaisīt un ar karoti likt piciņas karstā eļļā, apcepot no abām pusēm zeltainas.

Vārītos kartupeļus pirms plācenīšu veidošanas nāksies sarīvēt uz rupjās vai smalkās rīves, tomēr arī tas būs vien pāris minūšu jautājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!