Šefpavāra meistarklase: kā pareizi grilēt dažādus jēra gaļas gabalus
Jolanta Roze
Cūkgaļa un vistas gaļa – tā ir ikdiena, tādēļ, ja vēlies viesus pārsteigt un iepriecināt, svētkos liec uz grila jēra gaļu. Lai viss izdotos uz goda, vaicājām pēc padoma pieredzējušam profesionālim - "Rožmalu" šefpavāram Ingmaram Ladigam, kurš laipni piekrita atklāt "Tasty" lasītājiem jēra grilēšanas noslēpumus un pārbaudītas receptes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit