Foto: Shutterstock; mosfood kolāža
Kad mazsālītie gurķi apnikuši, jāķeras pie garšu eksperimentiem ar tomātiem. Sulīgie, aromātiskie sārtvaidzīši ātrajā sālījumā vai marinādē būs smeķīga un atsvaidzinoša piedeva gan grilētiem ēdieniem, gan kotletēm, karbonādēm un jaunajiem kartupelīšiem. Lūk, četras varen kārdinošas "fikso" tomātiņu receptes no "Tasty" krājumiem. Ņammm!

Marinēti tomāti ātrajai apēšanai

Foto: mosfood

Šī marinēto tomātu recepte lieti noderēs, ja vēlies pagatavot vieglu uzkodu brīvdienu piknikam. Vislabāk garšos, ja gatavosi no īstus lauku tomātus - ar īpašo saules garšu. Bruņojies ar gataviem tomātiem, saldo papriku, nedaudz sīpoliem un ķiploku daiviņām, kā arī svaigām dillēm un ķeries pie darba!

Lasīt vairāk

Pikantie tomātu un burkānu salāti korejiešu gaumē

Foto: Shutterstock

Pikanti tomātu un burkānu salāti korejiešu gaumē, kas paredzēti ātrai apēšanai nedēļas laikā. Sulīgie salāti būs deāla piedeva grilētas gaļas vai zivs ēdieniem. Tā kā tie tiek gatavoti un uzglabāti burciņā, tad salāti būs arī varen ērti līdzņemšanai piknikos pie dabas krūts.

Lasīt vairāk

Mazsālīti tomāti ar citronu sulu ēšanai jau nākamajā dienā

Foto: Shutterstock

Daudzi smej, ka mazsālītu gurķīšu dēļ ir gatavi pārdot dvēseli. Un kā ir ar mazsālītiem tomātiem? Izmēģini šo recepti un jau nākamajā dienā varēsi nosmeķēt rezultātu.

Lasīt vairāk

Marinēti tomātiņi ar ķiplokiem drīzai apēšanai

Foto: Privātais arhīvs

Tev būs nepieciešamas vien piecas minūtes, lai paveiktu sagatavošanas darbus tomātu marinēšanai. Gardo rezultātu varēsi baudīt jau nākamajā dienā, bet ar katru nākamo dienu tomātiņi garšos vēl labāk. Pārbaudītu ātri marinēto tomātu recepti iesaka mūsu lasītāja Inga Ezeriņa.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!