Foto: Shutterstock kolāža
Dzimšanas dienas, vārda dienas vai citu zīmīgu svētku priekšvakarā ir kāds nemainīgi aktuāls jautājums – kādu cienastu nest uz darbu, lai izpatiktu kolēģiem? Ja mājas svinībās viss ir vienkārši un var izlīdzēties ar lielo zupas katlu vai šašliku, tad darba ballītes našķiem jābūt ne vien garšīgiem, bet arī līdzņemšanai ērtiem, apetītlīgiem no skata un, ļoti vēlams, – vienkārši pagatavojamiem.

Lai pamielotu lielāku bariņu izsalkušu ļaužu, neiztērējot pēdējos spēkus virtuves darbiem, laba izvēle ir sātīgi salāti vai sāļie krēmi, ko var ātri ievīstīt lavašā vai veikli sapildīt teju katrā veikalā nopērkamos mīklas groziņos.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!