Sātīgām vakariņām vai brīvdienu brokastīm piedāvājam 17 ar dažādu veidu gaļu pildītu pankūku receptes. Kolekcijā atradīsi gan žanra klasiku – pankūkas ar sulīgu maltās gaļas, bekona vai šķiņķa un siera pildījumu, gan kommorgenvīderus – ar plaušām vai citiem subproduktiem pildītas pankūkas no vecmāmiņu recepšu pūralādes.
Ar gaļu var pildīt ne vien plānās pankūkas, bet arī no kabačiem vai kartupeļiem sarīvētās – baltkrievi tās sauc par draņikiem, bet ungāri cep pannas lielumā un pilda ar sātīgu gaļas gulašu. Lūk, receptes iedvesmai!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit