Ābolu plātsmaizes: 10 kārdinošas receptes, ko izmēģināt jau šajās brīvdienās
Tasty
Vienkārši pagatavojama un tik garda – ābolu plātsmaize, neapšaubāmi, ir našķu karaliene visās sezonās! Jo aromāts, kurš uzvēdī no virtuves, izvelkot no krāsns šo meistarstiķi, ir tik pasakains, ka ne viens vien parfimērs būtu gatavs pārdot dvēseli, ja izdotos kārdinošo kraukšķīgas mīklas, sviesta, ceptu ābolu un kanēļa smaržu sajaukumu ieslēgt pudelītē. "Tasty" krājumos uzgājām 10 plātsmaižu receptes, lai tu jau šajās brīvdienās paspētu izmēģināt vairākas no tām. Lai labi garšo!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit