Foto: Shutterstock kolāža
Vienkārši pagatavojama un tik garda – ābolu plātsmaize, neapšaubāmi, ir našķu karaliene visās sezonās! Jo aromāts, kurš uzvēdī no virtuves, izvelkot no krāsns šo meistarstiķi, ir tik pasakains, ka ne viens vien parfimērs būtu gatavs pārdot dvēseli, ja izdotos kārdinošo kraukšķīgas mīklas, sviesta, ceptu ābolu un kanēļa smaržu sajaukumu ieslēgt pudelītē. "Tasty" krājumos uzgājām 10 plātsmaižu receptes, lai tu jau šajās brīvdienās paspētu izmēģināt vairākas no tām. Lai labi garšo!

Bezgala sulīgā ābolu plātsmaize

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!