Foto: Shutterstock/ Woman's Weekly/REX/Vida Press/Ansis Roze/"Pērle" publicitātes foto kolāža
Vjetnamā, Taizemē, Ķīnā, Japānā un citās Āzijas valstīs ļoti populāras un iecienītas ir dažādas zupas. Izstrebjot tukšu bļodiņu, iespējams nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – piepildīt vēderu nepārēdoties un ar buljonu uzņemt papildus šķidrumu. Nu ir īstais brīdis ņemt piemēru no viedajiem austrumniekiem un biežāk iekļaut ēdienkartē eksotiskas zupas.

Lūk, 14 receptes, kas tev palīdzēs iepazīst jaunus produktus, apgūt jaunas gatavošanas tehnikas un aizvedīs garšu ceļojumos uz Āziju.

Japāņu rāmen zupa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!