Foto: Shutterstock kolāža
Mednieku desiņas ir daudzu iecienīta izvēle reizēs, kad gribas kārtīgi piesiet dūšu, bet nav vēlmes klapēt karbonādes, cept kotletes vai stundām ilgi vārīt gaļu. Par šī produkta popularitāti liecina tas, ka mednieku desiņas ir atrodamas teju katra nozares ražotāja sortimentā. Tās var gan apcept kraukšķīgas, gan izvārīt sulīgas un izmantot dažādu gardu ēdienu pagatavošanai. Lūk, 14 ņammīgas receptes no "Tasty" pūra lādes.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā desiņas izmantot ātrām "slinkajām" vakariņām – saliec tās uz cepešplāts pamīšus ar kartupeļiem, sīpoliem, burkāniem, ķiplokiem, papriku, ķirbja gabaliņiem – vari izmantot visus dārzeņus, kas vien atrodami mājās - pārkaisi ar sāli, pipariem, pārslaki ar eļļu un šauj sakarsētā krāsnī uz 30-35 minūtēm. Pasniegšanai vislabāk noderēs vēsa, atsvaidzinoša ķiploku mērcīte uz krējuma vai bezpiedevu jogurta bāzes.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!