Foto: Shutterstock kolāža
Lai kliedētu mītus par to, ka vegāniskā uztura piekritēji svētkos grauž salātlapas, desertā uzkožot ābolu un skumstot pēc karbonādēm, pārskatījām "Tasty" krājumus, sastādot vegānisko recepšu kolekciju brangam svētku mielastam. Tici vai ne, bet tiem, kas pieņēmuši lēmumu izslēgt no ēdienkartes dzīvnieku izcelsmes produktus, nebūt nav jāatsakās ne no pīrādziņiem, ne piparkūkām, štovētem kāpostiem un pat no rasola.

Kāpostu štovēšana, piparkūku un pīrāgu cepšana ir darbiņi, kas, gatavojoties mielastam, paveicami kā vieni no pirmajiem. Te atradīsi recepti bezgrēka štovētajiem kāpostiņiem, kas sautēti apelsīnu sulā, bet šeit - piparkūkām. Arī no pīrādziņiem nebūs jāatsakās – lūk, te atradīsi ātrās pīrāgu mīklas recepti. Pildījumam vari izmantot sautētus kāpostiņus, ar ķiplokiem apceptus spinātus, ar sīpoliem apbrūninātas sēnes vai ko citu pēc savas izvēles. Ja pīrāgu cepšana tev šķiet pārāk piņķerīga padarīšana, tad "Tasty" recepšu kolekcijā ir recepte arī vegāniskajai fokačai ar pīrādziņu garšu.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!