Salātos, cepeškrāsnī un pat sāļo groziņu pildījumā: 12 idejas čipsu izmantošanai
Tasty
Čipsi nu reiz ir tā uzkoda, bez kuras nav iedomājama teju neviena mājas ballīte. Parasti tos vienkārši saberam lielā bļodā un graužam nost. Šoreiz rosināsim iet soli tālāk un likt čipsus lietā radošākos veidos: izmantot tos kā salātu sastāvdaļu, pasniegt ar dažādām mērcēm vai cept cepeškrāsnī ar gardu maltās gaļas un siera "cepurīti". Savukārt sasmalcināus čipsus – vissviens, kartupeļu vai kukurūzas – iesakām pievienot zupām, kā arī tortilju un sāļo groziņu pildījumam, šādi piešķirot baudāmajam ēdienam pievienoto vērtību – patīkamu kraukšķi. Lūk, 12 receptes čipsu izmantošanai!
Cepeškrāsnī cepti načos ar malto gaļu un dārzeņiem
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit