Shutterstock kolaža

Iebiezinātais piens visbiežāk tiek leksēts ar karoti tieši no bundžas vai izmantots kā piedeva kafijas krūzes saldināšanai, bet šim produktam virtuvē ir arī dažādi citi pielietošanas veidi. Iebiezināto pienu var iemaisīt siera kūkas pildījumā, pārliet karstiem pončikiem, liet uz brokastu pankūkām, iekult mafinu krēmā un izmantot daudzās citās garšīgās receptēs. Lūk, idejas, ko iesākt ar iebiezinātā piena bundžiņu.

"Tasty" piedāvātais recepšu špikeris ir īpaši ērti lietojams. Tev atliks vien izvēlēties, kuru no 20 iebiezinātā piena kūkām, septiņiem krēmiem vai 15 našķiem ar iebiezinātā piena pildījumu pagatavot jau šodien pat. Turklāt kolekcijā atrodamas receptes gan nevārītā, gan vārītā iebiezinātā piena izmantošanai.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!