Foto: Shutterstock kolāža
Ja tev traki garšo kāpostu tīteņi, bet laikietilpīgais kāposta vārīšanas un lapu vīstīšanas process attur no tīteņu gatavošanas, tad šī recepšu kolekcija tev būs ļoti pa prātam. "Tasty" krājumos uzgājām septiņas "slinkas" un vēl "slinkākas" receptes ātrām darbdienu maltītēm, lai tu varētu ātri vien mieloties ar savu iecienīto kāpostu, gaļas un rīsu kombināciju. Lai labi garšo!

Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi

Foto: Privātais arhīvs

Šī "superslinko" tīteņu variācija iepriecinās tos kāpostu tīteņu cienītājus, kuriem nav laika un pacietības oriģinālās receptes gatavošanai, bet gribas baudīt kopš bērnības iemīļoto garšu kombināciju. Sasautējot visus labumus lielajā katlā, varēsi mieloties kaut trīs dienas pēc kārtas, jo uzsildot šis ēdiens kļūst arvien gardāks. Recepti iesaka mūsu lasītāja Lūcija.

Lasīt vairāk

'Slinkie' tīteņi ar papriku un siera 'cepuri'

Foto: Shutterstock

"Slinkie" tīteņi ar papriku un siera "cepuri" - kuplākam ēdāju pulciņam. Garšos tikpat labi kā parastie tīteņi, bet to gatavošanas process būs vienkāršāks un ātrāks.

Lasīt vairāk

Krāsnī sautēti 'slinkie' kāpostu tīteņi dārzeņu sulā

Foto: Shutterstock

Dārzeņu sulā sautēti kāpostu tīteņi sliņķiem - gardi un ļoti vienkārši pagatavojami krāsnī.

Lasīt vairāk

'Slinkie' kāpostu tīteņi tomātu mērcē

Foto: Shutterstock

"Slinkie" tīteņi jeb kotletes no tīteņu sastāvdaļām. Sulīgi un bezgala gardi - lieliska ideja sātīgām vakariņām,

Lasīt vairāk

'Slinkie' tīteņi jeb kāpostu, gaļas un rīsu kārtojums

Foto: Shutterstock

Ļoti vienkārši pagatavojami "slinkie" tīteņi ar krējumu - gards gaļas, kāpostu un rīsu kārtojums.

Lasīt vairāk

Viltotie kāpostu tīteņi

Foto: DELFI

Kāpostu tīteņu šmorēšana ir gana laikietilpīgs process, ko atlikt uz citu reizi, bet, ja tik ļoti kārojas šī klasika, izmēģini recepti, kas neprasīs tik daudz laika pavadīt pie plīts, turklāt gala rezultāts arī neliks vilties.

Lasīt vairāk

'Slinkie' vistas un kāpostu tīteņi ar burkāniem

Foto: Shutterstock

"Slinkie" vistas un kāpostu tīteņi ar burkāniem, kāpostiem un papriku saldā krējuma mērcē.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!