Jolo virtuve - 199
Foto: Shutterstock kolāža
Ja vēlies brīvdienās sevi palutināt ar patiesi karaliskām brokastīm, tad bez laša tev neiztikt. To varēsi ne vien likt uz maizītēm, bet arī pildīt kruasānos, ievīstīt lavašā, likt uz zeltainām kartupeļu pankūkām, iecept omletē un izmantot vēl daudzos dažādos garšīgos veidos. "Tasty" krājumos atradām lērumu ideju, kā lasim ierādīt goda vietu uz brokastu galda.

Klasiskas lašmaizītes ar baltmaizi un sviestu garšo teju visiem, bet, kāpēc gan neizmēģināt ko jaunu? Aizstāj baltmaizi ar graudu maizi, bet sviesta vietā izvēlies krēmsieru, papildinot kompozīciju ar sulīgu tomāta šķēli un zaļajiem lociņiem. Iznākums būs tikpat gards, bet figūrai draudzīgāks.

  • Izlasot šo rakstu, uzzināsi piecas laša sālīšanas metodes dažādām gaumēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!