Jolo virtuve - 221
Foto: Shutterstock kolāža
Vienkāršai pupiņu zupai nevajag daudz – pietiks ar kādu dārzeni, nedaudz buljona un aromātiskām garšvielām vai garšaugiem. Sātīgumam liec klāt sēnes, saujiņu makaronu, kādu karoti kausētā siera vai šļuciņu saldā krējuma. Ja esi biezzupu fans, tad no konservētām pupiņām pavisam ātri var pagatavot arī gardu krēmzupu. Vārot zupu bez gaļas, sātīgu virumu varēsi pagatavot pat pārdesmit minūšu laikā. Lūk, 16 receptes iedvesmai!

Pupiņu zupu varēsi pagatavot pavisam ātri, izmantojot konservētas pupiņas, ko vari pievienot zupai ar visu šķidrumu, šādi pie viena zupu arī iebiezinot. Pupiņu zupas iebiezināšanai var izmantot arī makaronus, kā to dara itāļi, gatavojot savu tradicionālo minestroni.

Ja tomēr vēlies izmantot kaltētas pupiņas, tad tās iepriekš jāpārlej ar ūdeni un jānomērcē. Izlasi šo rakstu, kurā atklājam noderīgus knifus, kā izvārīt pupiņas bez ilgstošas mērcēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!