Foto: Shutterstock
Ja šķiet, ka dzīvei trūkst salduma, laiks atsaukt atmiņā bērnības garšas, palutinot sevi un ģimeni ar burvīgu, krēmīgi gaisīgu bubertu. Kaut šķiet, ka šis klasiskais deserts jau nu gan visās mājās tiek gatavots "pa vienai modei", tomēr, pārskatot "Tasty" receptes, redzams, ka tā vis nav: krājumos uzgājām ne tikai mannas, bet arī miltu buberta receptes, turklāt atšķiras arī pasniegšanas veids – kāds bubertiņu iecienījis baudīt ar skābenu dzērveņu vai smiltsērkšķu ķīseli, cits pārliešanai izmanto ar cukuru sablendētas saldētās zemenes, bet vēl kāds nepaslinko savarīt aromātisku vaniļas mērci. Lūk, astoņas receptes dažādām gaumēm!

Gaisīgs buberts ar ogu ķīseli vai vaniļas mērci

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!