Šķeltie zirņi un kaltētas pupiņas ir sātīgi, lēti un visiem pieejami produkti, ko būtu noderīgi allaž turēt pieliekamā rezervēs. Reizēs, kad jāpiebremzē izdevumi, atliks tikai pākšaugus kārtīgi noskalot, uzbriedināt un izmantot, pagatavojot lielu katlu pupiņu zupas vai zirņu biezeni, ar ko varēsi mieloties vairākas dienas. Ēdienkartes dažādošanai kolekcijā atradīsi arī receptes ar turku zirņiem un franču iecienītajām lēcām.
Sildošas lēcu zupas ātrām ziemas sezonas vakariņām: 14 sātīgas un gardas receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit