Lielākam ēdāju bariņam, protams, visērtāk karstmaizes ir gatavot cepeškrāsnī, piepildot cepšanai paredzēto restīti stāvgrūdām pilnu, jo visiem zināms, ka siermaizīšu kalns noplaks zibenīgi ātri. Uz restītes ceptas siermaizes būs īpaši kraukšķīgas, jo liekā sula un mērce notecēs uz apakšā paliktās plāts, šādi novēršot maizes izmirkšanu, kas ir viena no biežāk pieļautajām kļūdām, cepot siermaizes.
Īsti nemaz nav no svara tas, kādu maizi izvēlēsies savu karstmaizīšu gatavošanai. Visērtāk, protams, izvēlēties jau sašķēlētu maizes kukulīti, kas ļaus ieekonomēt laiku un pūles. Ja tīk, izvēlies baltmaizi, ja esi iecienījis saldskābmaizi vai graudu maizi – droši liec uz tās sieru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit