Foto: Shutterstock
Pirms ērti iekārtojies dīvānā, lai sekotu iemīļotā seriāla sparaigajiem notikumiem, piesildi un iesmaržini māju, izcepot lielo plāti sulīgu siermaizīšu. Mums padomā ir lērums kārdinošu recepšu siera skavās slīgstošām maizītēm ar zeltaini kraukšķīgām maliņām!

Lielākam ēdāju bariņam, protams, visērtāk karstmaizes ir gatavot cepeškrāsnī, piepildot cepšanai paredzēto restīti stāvgrūdām pilnu, jo visiem zināms, ka siermaizīšu kalns noplaks zibenīgi ātri. Uz restītes ceptas siermaizes būs īpaši kraukšķīgas, jo liekā sula un mērce notecēs uz apakšā paliktās plāts, šādi novēršot maizes izmirkšanu, kas ir viena no biežāk pieļautajām kļūdām, cepot siermaizes.

Īsti nemaz nav no svara tas, kādu maizi izvēlēsies savu karstmaizīšu gatavošanai. Visērtāk, protams, izvēlēties jau sašķēlētu maizes kukulīti, kas ļaus ieekonomēt laiku un pūles. Ja tīk, izvēlies baltmaizi, ja esi iecienījis saldskābmaizi vai graudu maizi – droši liec uz tās sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!