Roberto pīrāgs, Ceriņu kūka, Jurkānes salāti: 13 receptes no Latvijas slavenībām
Tasty
Pārskatot "Tasty" recepšu apcirkņus, atklājām, ka pa šiem gadiem arhīvā iekrājušās daudzas receptes, ar kurām savulaik dalījušās pašmāju slavenības. Šobrīd, kad daudzi atrodas mājās un meklē idejas laika īsināšanai, ir īstais brīdis jauniem meistarstiķiem virtuvē. Smelies iedvesmu no Lindas Leen, pagatavojot aknu pastēti, iepriecini bērnus ar pufīgām brokastu pankūkām Signes Meirānes gaumē, izcep Leldes un Aivja Ceriņu iecienīto kūku, bet Lieldienu galdam piefiksē sāļo pīrāgu no Roberto Meloni dzimtas recepšu pūralādes.
Sāļais Lieldienu pīrāgs - Roberto Meloni ģimenes tradīcija
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit