Foto: Shutterstock kolāža
Daudzus pusfabrikātus, kas atrodami veikalu saldētavās, mēs varam pagatavot mājas apstākļos, šādi ieekonomējot ģimenes budžetu. Šobrīd, kad daudzi, atrodoties pašizolācijā, meklē idejas radošām nodarbēm, ir īstais brīdis ģimenes spēkus apvienot kāda garda, bet laikietilpīga ēdiena meistarklasei. Satiniet lielāku daudzumu pildīto pankūku, kāpostu tīteņu vai salipiniet tā pavairāk pelmeņu, ar ko papildināt ledusskapja saldētavas krājumus, lai turpmākajās nedēļās kopā varētu baudīt sava darba augļus.

Soli pa solim: zelta likumi, kas jāievēro, mājās gatavojot pelmeņus

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!