Uz galda vari likt gan aukstās, gan siltās uzkodas. Tie var būt dažādi olu ēdieni, kūpinātas un ceptas zivis, pastētes, pankūkas, maizītes un sacepumi. Noteikti parūpējies, lai netrūktu arī dārzeņu un augļu.
Ir tik daudz dažādu gardumu, ko nobaudīt, tomēr nepārspīlē – pietiks, ja izvēlēsies vienu pamatēdienu, piemēram, sātīgu sāļo sacepumu vai bagātīgu omleti, ko pasniegt ar svaigajiem salātiem, desertā piedāvājot pankūkas vai vafeles ar dažādiem saldiem vai sāļiem papildinājumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit