Rabarberu dzērieni: 13 receptes limonādei, kvasam, kompotam un smūtijiem
Tasty
Rabarberus parasti izmantojam kūkām un plātsmaizēm, bet no skābajiem kātiem var pagatavot arī dažādus atspirdzinājumus – tūlītējai baudīšanai vai ziemas krājumiem. "Tasty" arhīvā uzgājām receptes gan rabarberu limonādei, ķīselim, morsam un kvasam, gan arī sātīgākiem padzērieniem – kokteiļiem un smūtijiem, kas līdzēs remdēt ne vien slāpes, bet arī izsalkumu. Lai labi garšo!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit