Necepto kūku pamatnei vari izmantot jau gatavus veikalā nopērkamos biskvītus vai sasmalcinātu cepumu masu, kas samaisīta ar kausētu sviestu.
Arī pildījuma vai krēma gatavošana, sekojot receptes norādījumiem, būs pa spēkam pat iesācējiem. Svarīgākais uzdevums, gatavojot neceptās kūkas, ir "sadraudzēšanās" ar želatīnu, lai pildījums sastingtu un kūka būtu viegli sagriežama. Necepto kūku pildījumam nereti tiek izmantoti dažādi jogurti. Nav mazsvarīgi arī tas, ka jogurts satur daudz mazāk kaloriju nekā klasiskās siera kūkas sastāvdaļas – krēmsiers vai maskarpone.
Ja tomēr vēlies nobaudīt tikko no krāsns izvilktas, vēl siltas rabarberu siera kūkas šķēli, tad kolekcijā atradīsi klasiskas Ņujorkas siera kūkas recepti, kas uzlabota ar sulīgu rabarberu pildījumu.
Lai labi garšo!
Svaigā siera kūka ar rabarberiem
Ja ierastās rabarberu plātsmaizes vai ķīseļa vietā gribas pamēģināt ko neparastāku, "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka recepti svaigā siera kūkai bez cepšanas.
Ņujorkas siera kūka ar rabarberu pildījumu
Klasisko Ņujorkas siera kūkas recepti papildinot ar tīkami saldskābu rabarberu pildījumu, rezultāts būs vienkārši izcils.
Rabarberu un siera kūkas krēma kārtojums
Vasarīgā rabarberu garša, kārdinošais izkats un ātrā pagatavošana šo kārtojumu padara par izcilu desertu piknikiem un dārza ballītēm. Recepti iesaka "Instagram" konta prieksgatavot autore Silva.
Vienkāršā rabarberu un zemeņu kūka bez cepšanas
Svaiga, garda un bez cepšanas pagatavojama rabarberu un zemeņu kūka – īsteni vasarīgs kārums! Recepti iesaka Anda Rožkalne.
Neceptā rabarberu un zemeņu siera kūka
Zemenes un rabarberi – vai var būt vēl labāka savienība? Klasiskākā recepte, kur šo apvienību izmantot, būtu plātsmaize vai kāda biskvīta kūka ar olbaltuma cepurīti, taču, iemēģinot roku necepto siera kūku gatavošanas varā, pārliecinājos, nevar būt nekas labāks par šo. Saldās zemenes, skābenie rabarberi un krēmsiers ir tik dievīga kombinācija, no kuras var pat rasties atkarība.