Vasarā, gluži kā pēc uztura speciālistu labākajām rekomendācijām, zaļos lakstus un salātus dažādās kombinācijās šķinam iekšā pat vairākas reizes dienā. Tiesa gan, gatavojot salātus no sezonas labumiem, der atcerēties, ka majonēzes vai trekna krējuma vietā aizdaram labāk izvēlēties kvalitatīvu augu eļļu vai kaloriju ziņā daudz pieticīgāko jogurtu. Lai nāktu tev talkā ar idejām, no "Tasty" apcirkņiem saulītē izcēlām 24 receptes salātiem ar vieglām jogurta mērcēm tavai vasaras ēdienkartei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit