Šašlika marinādes ar etiķa piešprici: 10 receptes klasikas piekritējiem (7)
Tasty
Ne viens pašpasludināts šašlika eksperts klārē, ka etiķi no marinādes jātur pa gabalu, jo tas, lūk gaļas gabaliņus padarīšot sīkstus un nebaudāmus. Tā nebūs taisnība, jo "Tasty" izmēģinātās receptes liecina, ka šļuciņu etiķa šašlika marinādei mēdz piešaut pat pieredzējuši šefpavāri. Jāņu priekšvakarā sarūpējām 10 etiķotu šašlika marināžu receptes klasisku garšu piekritējiem. Lustīgu un garšīgu līgošanu!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit