Jolo virtuve - 339
Foto: Shutterstock
Vasarā teju katra nedēļas nogale vainagojas ar atpūtu pie dabas krūts, kur neizpaliek arī grilēšanas prieki, tādēļ jau laikus jāsāk domāt, kādus labumus likt dūmoties virs karstajām oglēm. Šoreiz rosinām tevi atpūsties no latviešu tradicionālā etiķotā šašlika un izmēģināt dažādus mazāk ierastus produktu salikumus, ko apetītlīgi sarindot uz elegantiem koka iesmiņiem. Svarīgākais, kas tev jāiegaumē – iesmiņus pirms grilēšanas vismaz 30 minūtes izmērcē ūdenī, lai tie cepoties neaizsviltos, bet zemāk atradīsi lērumu ideju, ko uz tiem savērt, lai ēdāji nespētu vien slavēt tavu labo gaumi un izdomu.

Grilēti augļu iesmiņi ar zefīriem

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!