Kabači un maltā gaļa: 15 receptes maltītēm, ar kurām nenošausi greizi
Foto: Shutterstock kolāža
Vasaras sezonā, kad nav lustes stundām stāvēt pie plīts, lieti noder idejas, kā ātri paēdināt visu ģimeni bez liekiem pūliņiem. Šobrīd, kad kabači aug griezdamies, mēs iesakām tos kombinēt ar malto gaļu. Tas būs trāpījums desmitniekā, jo šī divsavienība garšo gan lieliem, gan maziem ēdājiem, turklāt variācijas ir teju bezgalīgas. Iedvesmai piedāvājam receptes no "Tasty" apcirkņiem.

Viens no pirmajiem variantiem, kas nāk prātā, domājot par kabačiem un malto gaļu, protams, ir virtuves "zelta fonds" – pildīti kabači dažādās formās: ripās, "laiviņās" un "gredzenos".

Ja vēlies atkāpties no klasikas un izmēģināt ko neparastāku, tad pagatavo gardu lazanju tievētāju gaumē, kurā kabaču šķēles aizstāj tradicionālās lazanjas pastas plāksnes, bet, ja kalorijas tevi nebiedē, noteikti izmēģini ar malto gaļu pildītu kabaču čebureku recepti. Mēli var norīt, cik gardi tie ir!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!