DELFI kolāža
Kad organizēt pārgājienu brīvā dabā, ja ne vasaras izskaņā? Septembris ir lielisks laiks, lai īstenotu tuvākas un tālākas pastaigas un pagūtu izbaudīt aizejošās vasaras sezonas burvību, iepazīstot Latvijas dabas rudenīgo vilinājumu, pirms tā dodas garajā ziemas miegā. Tieši tādēļ šefpavārs Dzintars Kristovskis ir apkopojis piecas svaigu un sātīgu salātu receptes katrai gaumei, ko iesaka izmēģināt šoruden, nodrošinoties ar pārgājienam nepieciešamajām enerģijas rezervēm un atklājot vēl nebijušas garšu kombinācijas.

Pirms ķerties pie gatavošanas, Dzintars sniedz dažus ieteikumus, kas padarīs došanos ceļā vēl praktiskāku un pārdomātāku:

  • Izvēlies labi noslēdzamus un pēc iespējas vieglākus traukus, it sevišķi, ja produkti tiks pārnēsāti mugursomā un ja mērojams garāks ceļa posms;
  • Ja salātiem paredzēta mērce, to labāk iepakot atsevišķi – salāti labāk garšo, ja tie nav izmirkuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!