Ķirbja garšas uzlabotāji
"Garšas ziņā ķirbis ir viens no mazizteiksmīgākajiem," uzskata šefpavārs Raimonds Zommers. Tomēr to var "uzlabot" ar citām garšām. "Ķirbis labi draudzējas ar kanēli, krustnagliņām, čili, sīpoliem, šalotes sīpoliem, puraviem, visa veida etiķiem un eļļām." Kā piemēru Raimonds min īpaši ātri pagatavojamu recepti. Ķirbim nogriez ar visu mizu plānu (puscentimetru biezu) šķēli. Apcep uz pannas no abām pusēm, pievienojot sāli un piparus. Virsū liec sakapātu šalotes sīpolu, pētersīļu, sāls, baltvīna etiķa sajaukumu. Baudi uzreiz!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit