"Makaronu ēdieni nudien nav garlaicīgi, jo iespējamas to variācijas – pasta ar gaļu, jūras veltēm, dārzeņiem, krēmīgām mērcēm vai pasta veģetāros un vegānos ēdienos," stāsta itāļu restorāna "Rossini" šefpavāre Iveta Jegorova, kurai ikdienā bieži sanāk gatavot pastu, jo restorāna viesi to iecienījuši. Makaronu ēdieni ir ātri un vienkārši pagatavojami, un viņa iesaka gardas pastas gatavošanas knifus. "Makaroni jāliek vārošā ūdenī, citādi tie salips. Ja plānots pasniegt makaronus kopā ar mērcīti, nevajag likt klāt olīveļļu, jo tad eļļa "atgrūdīs" mērci. Ja makaroni ir kā atsevišķa piedeva bez mērces, tad var pievienot olīveļļu." Vēl šefpavāre iesaka makaronu ēdienus baudīt uzreiz pēc pagatavošanas. Ja nav paredzēts pastu ēst uzreiz, tad būtu labi paturēt makaronus zem auksta ūdens strūklas, lai nesalīp.
Recepšu kolekcijas
Makaronu ēdieni nav garlaicīgi! Viegli pagatavojamu vakariņu idejas
Tasty
PastaMakaroniViegli un ātri gatavojami ēdieniKnifi makaronu vārīšanāKā vārīt makaronusVakariņu idejas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit