Iesakām nogaršot ķirbju krēmu ar svaigo sieru un putukrējumu, marmelādīgās ķirbju sukādes vai ķirbju šokolādes konfektes. Ja nu tomēr nekādi nevaram pierunāt tevi izbaudīt ķirbi, tad vismaz vari to skaisti izmantot svētku galda dekorēšanā.
"Šobrīd topā ir apgleznot ķirbjus, piemēram, zeltā. Vari ar guaša krāsām vai akrila krāsām apzīmēt ķirbi, padarot to rozā vai zilu, kas būs negaidīts aspekts. Vari dekorēt ķirbi ar dekupāžas metodi – izgriez no salvetītēm ziedus un ar PVA līmi piestiprini salvetes pie ķirbja. Vari izveidot vainadziņu ar maziem ķirbīšiem un novietot to kā centrālo objektu uz galda," stāsta "Mēnesnīca" floriste Vēsma Mēnese.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit