ķīniešu ēdiens, eksotika
Foto: Shutterstock
Ja trūkst ideju vakariņām, pagatavo ko gardu no ķīniešu, japāņu, taizemiešu vai indiešu virtuves. Saldi skābenas mērces, ēdiena pikantums, neierasti sastāvdaļu salikumi un ēšana ar citiem piederumiem. Tā vari atsvaidzināt sajūtas un garšas. "Tasty" apkopo viegli pagatavojamas eksotisku ēdienu receptes.

Karstie suši ar cepurīti, pelmenīši, miso zupa, gaļa ar bambusa dzinumiem vai garneļu voks – mazliet jāpacenšas virtuvē, bet baudījums būs neizmērāms. Ikdienas ēdiena rutīnu vari mainīt ar eksotiskām garšvielām. Vakara noskaņu vari papildināt ar fotogrāfiju skatīšanos no eksotiskajām valstīm, kurās būts vai vēlies nokļūt. Lai izdodas sajūtu ceļojums!

Mājās pagatavojams 'Gan bei' kraukšķīgais medus cālis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!