Ziemassvētku galds
Foto: Shutterstock
Mīļi acu skatieni, siltas sarunas, kopīga dziedāšana un garšīgi ēdieni – šogad Ziemassvētki ir citādi, taču ne mazāk sirsnīgi, jo galvenais ir būt kopā ar sev pašiem mīļākajiem. Nevajag jau vienmēr ko lielu un varenu likt svētku galdā, tomēr kāds īpašs gardums un skaists noformējums var piešķirt svētku noskaņu.

Svētku laikā "Tasty" apkopoja vilinošus rakstus par ēdieniem, kas piemēroti Ziemassvētku galdam. Kopā ar mūziķi Gunti Veitu degustējām piparkūkas, caur cilvēku stāstiem izzinājām īsto rasola recepti, kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru skaidrojām, kā izcept garšīgu cepeti, pētījām sautēto kāpostu popularitātes fenomenu un izzinājām Ziemassvētku ēdienu leģendas. Lai mīļi un sirsnīgi svētki!

Sautēti kāposti Ziemassvētkos: tradīcijas rašanās un knifi gatavošanai

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!